Sentrum Fysioterapi
Med pasienten i sentrum

Coaching:

Elene Schou Straumsheim er utdannet CPCC - Certified Professional Co-Active Coach fra The Coaches Training Institute og driver Zodiac Coaching. Medlem av CAC-nettverket og ICF Nordic.

Personlig profil:

Jeg har jobbet med mennesker i 30 år og er opptatt av å få mennesker til å se sine iboende muligheter og ta ibruk sine evner på en kreativ måte.Jeg er et positivt og energisk menneske som elsker å utfordre meg selv og oppleve nye ting.

Co-active Coaching er for meg et fantastisk verktøy til å støtte og utfordre mine klienter i den spennende prosessen som coaching er. Enhver situasjon, hvor "håpløs" den enn kan virke, bærer i seg en rekke muligheter og åpner opp for nye innfallsvinkler.

De fleste mennesker bærer på skjulte talenter og vage drømmer om å en gang gjøre det de "egentlig" har lyst til. Den menneskelige natur er dog slik at de fleste av oss foretrekker det trygge og kjedelige og dermed blir livet et middelmådig prosjekt. Selve livsgløden forsvinner og føelsen av mestring blir mindre.Når hverdagen blir full av alt vi føler vi "må og bør", vil dette på sikt ofte føre til depresjon og utbrenthet.

Bruk av coaching vil ofte kunne snu denne negative utviklingen og gjenopprette troen på egne evner og støtte individet i selve gjennomføringsprosessen.